Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Weidz, Bouwnummer 5 in Zegveld 3474 GA

Weidz, Bouwnummer 5

3474 GA Zegveld
Koopsom € 364.000,- v.o.n.

Omschrijving

Weids & naar wens Wonen in Zegveld
Op een prachtige plek vlak bij het centrum van Zegveld ontstaat een nieuwe buurt.


Bolton gaat 38 woningen bouwen aan de Milandweg in Zegveld. De starterswoningen, seniorenwoningen, rij/hoekwoningen, 2/1 kapwoningen en vrijstaand (geschakelde) woningen vormen samen een knusse buurt met een verfijnde, dorpse...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2021 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Weids & naar wens Wonen in Zegveld
Op een prachtige plek vlak bij het centrum van Zegveld ontstaat een nieuwe buurt.


Bolton gaat 38 woningen bouwen aan de Milandweg in Zegveld. De starterswoningen, seniorenwoningen, rij/hoekwoningen, 2/1 kapwoningen en vrijstaand (geschakelde) woningen vormen samen een knusse buurt met een verfijnde, dorpse uitstraling. De woningen worden gasloos gebouwd. Weidz is ruim van opzet en groen. Hagen, bomen en eilanden sieren de buurt. Door de prachtige uitzichten over de polders is het letterlijk en figuurlijk Weidz wonen.

Midden in de natuur & de stad dichtbij!

Zegveld is een fantastische plek om te wonen, met een eigen ooievaarsdorp en een ligging midden in het mooie Het Groene Hart. Toch bent u met de auto binnen een kwartier op de A12 of in 10 minuten in het centrum van Woerden. De fietsafstand van WeidZ naar Woerden-centrum bedraagt zo’n 20 minuten. Overigens is dit maar 6 minuten verder fietsen dan vanuit Waterrijk, de nieuwste wijk van Woerden. Even naar Strand Zomer in Nieuwkoop? Doen, want u bent er zo!

WeidZ wordt gebouwd aan de Milandweg, waar nu het tennispark is gelegen. Dat is vlakbij het centrum van Zegveld, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Met recht een pareltje vanwege de nostalgische inrichting, is Bakkerij De Leeuw, de oudste bakkerij van Nederland. Een ander monumentaal gebouw is de Nederlands Hervormde Kerk van Zegveld. Zoals het een gezellig dorp betaamt, kent Zegveld een bloeiend verenigingsleven voor sport en spel. Mijlpalen worden gevierd in de sfeervolle sport- en evenementenhal Gasterij de Milandhof, waar eveneens restaurant Spies en Spijs is gevestigd.

DUURZAAM en gasloos wonen

De eerste gasloze woningen in Zegveld
WeidZ is het eerste gasloze woningbouwproject in Zegveld. Gasloos wonen in WeidZ, heeft o.a. als voordeel dat de cv-ketel niet meer nodig is. Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming en aangesloten op een bodemlus. De bodemlus ligt ruim honderd meter onder de grond en haalt, via een warmtepompinstallatie, warmte uit de bodem. Opgeslagen energie wordt gebruikt voor het verwarmen van tapwater en vloerverwarming, maar kan ook zorgen voor verkoeling tijdens de zomermaanden. Gasloos koken is geen probleem, omdat elektrische kookplaten, inductie of keramisch tegenwoordig net zo snel werken. Bovendien is het fornuis veel makkelijker schoon te maken; een doekje erover en u bent klaar. 


De rij/hoekwoningen

Wat een fijne plek om te wonen!
De twee mangaankleurige hoekwoningen hebben een dwarskap, de overige woningen zijn langskappers en worden in roodgenuanceerde stenen opgemetseld. De gebruikersoppervlakten verschillen onderling. Met de vele opties personaliseert u uw woning naar uw stijl. 

Bouwnummer 13:

Op de begane grond is er een ruime woonkamer en een open keukenruimte. 
Het is mogelijk om de woning uit te breiden middels een uitbouw van 1.2m (€ 15.200,-) of  2.4m (€ 22.800,-).
Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van dubbele deuren in de achtergevel (€ 2.000,-) of het maken van een trapkast (€ 1.150,-).

Op de eerste verdieping is er ruimte voor drie slaapkamers en een badkamer.
Hier is het mogelijk om uw badkamer als optie te vergroten (€ 1.350,-) of een extra raam in de zijgevel te plaatsen (€ 2.050,-)

De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Hier zijn de volgende opties:
Raam in de zijgevel: € 1.900,-
Vliering: € 7.800,-
Zolder indeling 1: incl. vliering € 11.850,- (een (slaap)kamer en techniekruimte)
Zolder indeling 2: incl. vliering € 14.800,- (2 (slaap)kamers en techniekruimte)

Dak indelen:
Dakramen voorgevel trapzijde € 1.950,-
Dakramen voorgevel niet trapzijde € 1.950,-
Dakkapel voorzijde € 12.900,-
Dakramen achtergevel trapzijde € 1.950,-
Dakramen achtergevel niet trapzijde € 1.950
Dakkapel Achterzijde € 16.900,-

Deze hoekwoning staat daarnaast op een ruim perceel van 201 m2 en beschikt over een zijtuin.

Meer informatie
Op de website weidzegveld.nl is meer informatie beschikbaar, zoals de verkooptekeningen en de kopersmap. Ook is de woonmodule op de website beschikbaar. Met de woonmodule kunt u alle ruwbouwopties bekijken en weloverwogen en op het gemak tot goede keuzes komen. 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 364.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2021 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 130 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 480 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 71 m² (6.17 m bij 11.52 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul uw gegevens in met daarbij uw vraag of opmerking en wij komen er z.s.m. bij u op terug.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring