Mijn favorieten

Open huis

Minimaal 2 x per jaar organiseert Woerden Makelaardij een Open Huizen Dag.

Onze Open Huizen Dag valt in de regel samen met het landelijk georganiseerde Open Huis van de NVM. Op deze dag worden de te koop staande woningen opengesteld voor woning zoekenden, om zo een laagdrempelige manier te bieden om een woning van binnen te bekijken. Zonder afspraak kunnen geïnteresseerden tussen 11.00 en 15.00 uur bij de verschillende woningen aanbellen. De verkopers leiden dan de kijkers zelf rond.

Het Open Huis zal ruim van te voren aangekondigd worden, door middel van:
- Advertentie in de lokale krant
- Vermelding op internet (Funda en eigen site)
- Vermelding in onze etalage
- Poster bij de deelnemende woningen
- Open Huis-sticker op ‘te-koop’-bord bij de deelnemende woningen

Eerst volgende Open Huizen Dag:
5 oktober 2019

Tref uw droomwoning op onze Open Huizen Dag

De zoektocht naar de woning van uw dromen begint bij de Open Huizen Dag van Woerden Makelaardij. Tijdens het Open Huis kunt u in één klap een goede indruk krijgen van het zeer gevarieerde aanbod. Geheel vrijblijvend leiden de bewoners u rond en u krijgt dus direct de mogelijkheid de voor- en nadelen van de woning uit eerste hand te horen.

Voor de Open Huizen Dag is het maken van een afspraak niet nodig. Is een woning reeds voor het Open Huis verkocht, dan vindt u ons ‘verkocht’ bord in de tuin. Liever geen risico nemen? Wacht dan niet en maak nu alvast een afspraak voor een bezichtiging van de woning van uw dromen!