Mijn favorieten

Verkoop

Wat is uw woning echt waard?
Hoe bereikt u potentiële kopers?
Wat doet u wel en wat niet tijdens onderhandelingen?
Hoe wordt het juridisch allemaal afgewikkeld?
 

Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. Het begint met een bezoek van onze makelaar bij u thuis. Tijdens dit bezoek wordt het hele verkooptraject met u besproken. De makelaar maakt een opname van de woning.
Samen met het huiswerk, welke de makelaar vooraf al heeft gemaakt en zijn jarenlange ervaring, kan hij de marktpositie van uw woning bepalen. Aan de hand hiervan geeft hij u advies op het gebied van de te hanteren vraagprijs en de te verwachte opbrengst van uw woning.

Daarnaast worden er zaken besproken, zoals de presentatie van uw woning, advertenties, de bezichtigingen, de onderhandelingen en uiteraard onze vergoeding voor de verkoop van uw woning.
De hoogte van onze vergoeding is afhankelijk van een aantal zaken, zoals welke diensten u van ons wilt afnemen.

Wanneer we over alle zaken duidelijke afspraken met elkaar hebben gemaakt, leggen we dit vast in een “opdracht tot dienstverlening”.
Vanaf dit moment is uw woning in de verkoop! Hierna gaan we de presentatie van uw woning voorbereiden en ervoor zorgen dat uw woning zo goed mogelijk in de markt wordt gepresenteerd.
Tijdens iedere stap houden wij u uiteraard op de hoogte over de vorderingen. Voor u een hele zorg minder als Woerden Makelaardij de verkoop regelt. Alles is in deskundige handen en u bent verzekerd van een goede verkoop en een maximale opbrengst!