Open huis

De zoektocht naar de woning van jouw dromen kan beginnen bij de Open Huizen Dag van Woerden Makelaardij. Tijdens het Open Huis kun je meerdere woningen op één dag bekijken en krijg je een goede indruk van het zeer gevarieerde aanbod in Woerden en omgeving. Geheel vrijblijvend leiden de bewoners je rond en je krijgt dus direct de mogelijkheid de voor- en nadelen van de woning uit eerste hand te horen.
Voor de Open Huizen Dag is het maken van een afspraak niet nodig.

Doet jouw droomwoning mee aan het Open Huis? Neem dan liever geen risico en maak nu alvast een afspraak voor een bezichtiging!

2 x per jaar organiseert Woerden Makelaardij met de NVM een Open Huizen Dag.
Onze Open Huizen Dag valt in de regel samen met het landelijk georganiseerde Open Huis van de NVM. Op deze dag worden de te koop staande woningen opengesteld voor woning zoekenden, om zo een laagdrempelige manier te bieden om een woning van binnen te bekijken. Zonder afspraak kunnen geïnteresseerden tussen 11.00 en 15.00 uur bij de verschillende woningen aanbellen. De verkopers leiden dan de kijkers zelf rond.

Het Open Huis zal ruim van te voren aangekondigd worden, door middel van:

  • Vermelding op internet (Funda en eigen site)
  • Vermelding in onze etalage
  • Poster bij de deelnemende woningen
  • Open Huis-sticker op ‘te-koop’-bord bij de deelnemende woningen

Geplande landelijke Open Huizen Dagen van NVM in 2023:
1 april & 30 september van 11:00 tot 15:00 uur!

Heb jij jouw droomwoning gezien en doet deze woning mee aan het Open Huis? Je kunt dan ook alvast een afspraak maken voor een persoonlijke bezichtiging, als je liever geen risico wilt lopen dat de woning voor het Open Huis al verkocht is.Open Huis informatie voor onze verkopers:
Bij ons is deelname aan het Open Huis voor alle verkopers zonder extra kosten*! Dit hoort bij onze service.  
Verder is het mogelijk om voor jouw woning een eigen Open Huis te organiseren. Je bepaalt zelf de datum & tijd en leidt dan zelf geïnteresseerden rond in jouw woning. Zonder extra kosten*.
* Alleen extra gemaakte externe advertentiekosten (op verzoek van verkoper) vallen hier buiten.


Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.