Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor gezinnen
Wanneer je denkt aan gezins- uitbreiding of je familie toe is aan een nieuwe omgeving, kan dat nogal een uitdaging zijn. Wij kennen de markt voor gezinswoningen als geen ander en weten dat de juiste nieuwe woning aan enkele belangrijke eisen dient te voldoen, zoals een veilige omgeving en een school in de buurt. Op ons kun je rekenen om je vol overgave te helpen slagen in je zoektocht.

 

Wij zijn er voor starters
Je eerste huis kopen is natuurlijk enorm spannend. Ineens komt er heel veel op je af en soms lijkt het zelfs een onmogelijke opgave. Wat betreft dat laatste kunnen we je geruststellen. In Woerden zijn er tal van geschikte starterswoningen te vinden! Met ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring helpen we je graag op weg.


 

Wij zijn er voor senioren
Op zoek naar een woning met het oog op de toekomst, dan staan wij je graag bij. Uiteraard staat het vinden van de juiste seniorenwoning volledig in het teken van de persoonlijke situatie en wensen, zodat je er zorgeloos en zelfstandig van kunt genieten. Met onze brede kennis van de Woerdense woningmarkt helpen we graag met het vinden van een passende, gelijkvloerse woning of een levensloop bestendige woning.

 

Wij zijn er voor iedereen
Maar natuurlijk zijn we er voor iedereen met een (unieke) woonwens. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Je vindt ons kantoor in de Woerdense binnenstad aan Westdam 3-A.
Loop gerust eens binnen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17.30 of maak een afspraak via 0348-416845 of info@woerdenmakelaardij.nl.

Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.